tillage1.jpgtillage2.jpgtillage3.jpg

Koja je cena iznajmiljivanja prostora?

Tačnu cenu iznajmljivanja termina možete saznati pozivom na broj telefona 063/212-614 email adresa:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Koliko ljudi klub može da primi?

Klub je površine 80 m2 i idealan je za oko 60 ljudi.
Ukoliko imate manje gostiju,npr. 20, Klub Enter je opet dobar izbor za vas zato što je podeljen na glavnu i tri manje prostorije i neće izgledati prazno.

Da li će u klubu biti naši gosti ili može da uđe neko ko nije pozvan?
Klub je zatvorenog tipa i mogu da uđu gosti koje vi pozovete.Zato je spisak gostiju OBAVEZAN.Taj spisak podrazumeva ime i prezime svakog gosta.Ako neko dovodi dečka ili devojku,a ne znate njihovo ime,možete pored imena dodati „+1“.Izbegavajte veće grupe,npr. „vaš drug .+6“, zato što su to gosti koje ne poznajete i mogu vam praviti probleme.Ako se pojavi gost koji nije na spisku, ulaz u klub mu neće biti dozvoljen.Ovo ne treba da bude shvaćeno kao neko rigorozno i kruto pravili,kao nečiji hir,već kao nešto što uvećava vašu bezbednost i obezbeđuje dobar provod.

Da li se može doneti hrana?
Naravno, ali ne preporučujemo veće količine.Većina hrane uglavnom ostane zato što gostima na žurci nije toliko interesantna...Isto važi i za tortu osim u slučajevima dečijih rođendana.
Ako bi ste ipak voleli da vaši gosti imaju neko posluženje, najbolje je da donesete apetisane (kikiriki,indijski orah,badem i sl.),koje možemo rasporediti po stolovima u činijama koje ćemo vam dati na korišćenje.
Za ozbiljnije skupove možemo preporučiti firme koje se bave profesionalnim keteringom.

Da li treba da se donose čaše?
Plastične čaše treba obavezno doneti.Najbolje su 0,5l za pivo i 0,2l za sokove.Staklene čaše ne možemo dati na korišćenje na proslavama punoletstva i dečijim rođendanima zbog loma.Izuzetak su žurke gde su gosti srednjih godina i malo ozbiljniji.

Da li DJ ima sve od muzike ili treba da se donosi muzika?
DJ pušta muziku sa kompijutera i tu su uvek prosutni skoro svi žanrovi.Imamo preko 20 000 pesama.Žurke i rođendani su naša specijalnost tako da o muzici nema potrebe da brinete.DJ se unapred dogovara o muzici sa slavljenikom.Ukoliko hoćete, možete doneti neke pesme na CD –u ili usb memoriji.Možete sami napraviti listu od početka do kraja žurke kod kuće,ali to ne preporučujemo zato što nije dobro kada se muzika unapred odredi i kada mora da ide po nekom redosledu.DJ je tu da oseti i napravi atmosferu.
Muzičke želje se ispunjavaju ukoliko se uklapaju u koncept...

Da li klub ima ventilaciju i da li je zagušljivo?
Klub ima klima uređaje i zaseban sistem za ventilaciju,tj. Izbacivanje starog i ubacivanje svežeg vazduha.To naravno ne znači da ćete se osećati kao na vrhu neke planine ili u šumi,ukoliko je u klubu velika gužva i gosti uglavnom puše, malo duvanskog dima je neizbežno...

Kada klub može da se vidi?
Pokazivanje kluba je neophodno zakazati telefonom, zato što nije uvek otvoren.

Klub_Enter_Beograd